Du er landet på Kakaonibs.dk, det helt rigtige sted at finde Pureviva kakaonibs. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Pureviva kakaonibs tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pureviva Kakaonibs med Yacon Sirup Ø (250 g)

  • Dagens pris: 89,95 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 109.95, nu kun 89,95.
    Du sparer 20 kr. / 18 %
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Pureviva

Vores første anbefaling er “Pureviva Kakaonibs med Yacon Sirup Ø (250 g)” som lige nu er på tilbud hos Helsebixen.dk.

Her er prisen sat ned med 18 % og kan altså fås for kun 89,95 – en besparelse på 20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske kakaonibs med Yacon Sirup Pureviva Kakaonibs med Yacon Sirup Ø (250 g) er økologiske og velsmagen kakaonibs, som har en fin og bitter kakaosmag, der er et sukkerfrit alternativ til mørk chokolade.
Disse kakaonibs er sødet med Yacon Sirup.
Den…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Pureviva Kakaonibs Ø (250 g)

Sidste produkt på vores liste er Pureviva Kakaonibs Ø (250 g) som vi har fundet til 79,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske kakaonibs Pureviva Kakaonibs Ø (250 g) er økologiske og velsmagen kakaonibs, som har en fin og bitter kakaosmag, der er et sukkerfrit alternativ til mørk chokolade.
Kakaonibs er et superfood, som er fuld af vitaminer, mineraler og antioxidanter…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Pureviva kakaonibs i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Pureviva kakaonibs:

Dyreste Pureviva Kakaonibs på listen er Pureviva Kakaonibs med Yacon Sirup Ø (250 g) fra Helsebixen.dk med en pris på 89.95. Billigste udvalgte Kakaonibs er Pureviva Kakaonibs Ø (250 g) som du kan købe for 79.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 10 kr. – de 2 Pureviva Kakaonibs vi har fundet koster i gennemsnit 84.95 kr.
Ovenstående Pureviva Kakaonibs data og priser er hentet fra 4 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, Viivaa.dk, Netspiren). Alle Pureviva Kakaonibs tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kakaonibs guides:

Fandt du ikke det rigtige Kakaonibs blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kakaonibs: